20 بهمن 1394 - 9:42 شناسه خبر: 3978 نسخه چاپی

دبیر انجمن تولیدکنندگان آبمیوه خبر داد:

رایزنی ایران و ایتالیا برای صادرات آبمیوه و کنستانتره ایرانی

رایزنی ایران و ایتالیا برای صادرات آبمیوه و کنستانتره ایرانی دبیر انجمن تولیدکنندگان آبمیوه خبر داد:
انجمن آبمیوه ایران میزبان هیأت‌های ایتالیایی برای مذاکره به‌منظور افزایش تبادلات تجاری دو کشور بود و انتظار می‌رود به تبع آن صادرات آبم ...

انجمن آبمیوه ایران میزبان هیأت‌های ایتالیایی برای مذاکره به‌منظور افزایش تبادلات تجاری دو کشور بود و انتظار می‌رود به تبع آن صادرات آبمیوه و کنستانتره ایران به مقصد اتحادیه اروپا افزایش یابد.

 

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن صنایع غذایی ایران و به نقل از خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) ،در گفتگو با دبیر انجمن تولیدکنندگان آبمیوه و کنستانتره با اعلام این خبر گفت: رایزنی هیأت ایتالیایی با انجمن آبمیوه برای شروع صادرات آبمیوه و کنستانتره ایرانی به مقصد ایتالیا، امروز سه‌شنبه آغاز می‌شود.

ولی‌الله داوودآبادی افزود: هیأت‌های تجاری مختلفی از کشورهای اروپایی در ماه‌های اخیر به ایران آمدند و یکی از این هیأت‌ها که از ایتالیا به ایران آمده است،امروز سه‌شنبه برای مذاکره درباره افزایش تبادلات تجاری دو کشور با این انجمن وارد گفتگو می‌شود که انتظار می‌رود به تبع آن صادرات کنستانتره و آبمیوه به ایتالیا آغاز شود.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته حجم قابل توجهی از کنستانتره‌های ایرانی به اتحادیه اروپا به‌ویژه فرانسه صادر می‌شد که پس از تحریم و مشکلات پس از آن میزان صادرات به این کشورها کاهش یافت.

داوودآبادی ادامه داد: با این وجود، صادرات انواع آبمیوه و کنستانتره ایرانی به کشورهای منطقه به‌ویژه عراق، افغانستان و امارات ادامه دارد و این انجمن بنا دارد به‌منظور دسترسی به بازارهای هدف جدید، هیأت‌های خود را به کشورهای مقصد اعزام کند.

وی با اشاره به کیفیت بالای آبمیوه‌های تولیدی ایران تصریح کرد: برخی کارخانه‌های تولیدکننده آبمیوه و کنستانتره ایرانی دارای استانداردهای FDA آمریکا هستند و از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند که با محصولات مشابه خارجی در بهترین شرایط رقابت می‌کنند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان آبمیوه و کنستانتره یادآور شد: برای ورود به بازارهای صادراتی علاوه بر اراده انجمن آبمیوه و تولیدکنندگان، حمایت وزارت جهاد کشاورزی و معاونت باغبانی نیز لازم است.

داوودآبادی تأکید کرد: با وجود افزایش تولید میوه در ایران، به‌علت آنکه میوه‌های رسمی و لوکس بیشتر در تولید انبوه قرار گرفته است، کارخانه‌ها با کمبود تولید میوه صنعتی روبه‌رو هستند.

وی اظهار داشت: با وجود آنکه در ایران حدود 4.5 میلیون تن انواع مرکبات تولید می‌شود، اما پرتقال‌های تولیدشده از نوع رسمی بوده که از اندازه و قطر پوست زیادی برخوردارند و قابل استفاده در صنعت نیستند؛ لذا در صورت توسعه باغ‌های میوه باید تولید ارقام صنعتی نیز مورد توجه قرار گیرد.

 

صادرات کنستانتره سیب به آسیای میانه

دبیر انجمن تولیدکنندگان آبمیوه و کنستانتره گفت: به‌دنبال افزایش تولید سیب طی سال جاری و رایزنی‌هایی که بین انجمن و معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی به‌وجود آمد، با قاطعیت می‌توان گفت همه کارخانه‌های برند تولید آبمیوه و کنستانتره اقدام به خریداری سیب کرده‌اند.

داوودآبادی افزود: حجم تولید کنستانتره سیب امسال به شکل بی‌نظیری در همه کارخانه‌ها افزایش یافت، هرچند نمی‌توان عدد مشخصی را ذکر کرد، اما با قاطعیت می‌توان گفت ذخیره کنستانتره سیب ایران در زمان حاضر با هیچ سالی برابری نمی‌کند.

وی خاطرنشان کرد: با پیوستن بانک‌های ایرانی به سوئیفت، شرایط صادراتی آبمیوه و کنسانتره نیز در محمل مناسب‌تری قرار می‌گرد، اما لازم است بسته‌های حمایتی نیز به کمک صادرکنندگان بیاید.

داوودآبادی از حضور شرکت‌های بزرگ تولیدکننده آبمیوه و کنستانتره در نمایشگاه بین‌المللی مواد غذایی و نوشیدنی روسیه اظهار بی‌اطلاعی کرد.